måndag 20 augusti 2012

TRE på TRE Utmaningen

Pocketlover kör i år igen sin fina Tre på Tre utmaning som (harkel, harkel) jag så stolt vann  utlottningen i förra året. Då körde jag tre gånger spök men har har haft otroligt jobbigt i år för att bestämma mig för vad jag ska läsa. Jag tänkte att jag borde utmana mig lite och läsa någonting som ligger utanför mig trygghetsram men efter mycket fundilurande fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att tråkigt nog inte utmana mig för mycket. Risken finns nämligen att jag inte kommer läsa klart böckerna alls om jag väljer något som inte fångar min uppmärksamhet tillräckligt.
     Så årets TRE på TRE Utmaning blir därför:

TA TA TA DAAAA!

Tre gånger Tegelstens-King!
     Det är väl ingen hemlighet vid det här laget att jag älskar Stephen King men det har tagit emot lite att öppna de här böckerna. De är ju helt galet tjocka ju. Så böckerna som är utvalda är IT, The Stand och 11/22/63.

3584 sidor. Där har jag någonting att bita i.
18 kommentarer:

 1. Wow! Där har du att göra ett tag :) Jag har inte läst 11/22/63 än, jag väntar ju helst på översättningen, men jag är ruggigt sugen på den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha jag vet! Är helt galet peppad. På typ alla tre :D

   Radera
 2. Wow - många sidor blir det:-) Läste It för länge sen, en av mina favoriter. Och 11/22/63 står faktiskt i hyllan (tack vare maken;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nästan alla verkligen älskar IT (förutom slutet) så ser så otroligt mycket fram emot den. Fast ser lika mycket fram emot The Stand. Och 11/22/63. Härligt att du har den stående i hyllan förresten. Då har även du något stort att se fram emot :)

   Radera
 3. Här kommer en som precis har avslutat 11/22/63. Monika, denna ska du läsa på engelska, annars kommer du tappa lite av stämningen. Till Lingonhjärta säger jag Grattis att du har den kvar! Nu är jag faktiskt sugen på mer King men det får nog vänta lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att höra :D Jag väntade helt galet länge på den och rev upp himmel och helvete för att få tag på den. Misstänker att jag kommer vilja göra detsamma med fortsättningen på The Shining som kommer i januari. Den kanske kan vara ett bra tips till din nästa Kingläsning :)

   Radera
 4. Bra val i tre på tre!!'

  Föresten..du är utmanad: http://detmorkatornet.blogspot.se/2012/08/utmaning.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och HURRA vad roligt! Ska genast bege mig dit och läsa :D

   Radera
 5. 11/22/63 var hur bra som helst! Mycket nöje!

  SvaraRadera
 6. Så fort översättningen kommer till 11/22/63 ska jag slänga mig över den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att den är på väg va? Jag menar hur länge ska ni behöva vänta egentligen :P Galet snygg blogg du har förresten :)

   Radera
 7. Vi båda valde Stephen King och Det fast sen valde jag två andra:)

  SvaraRadera
 8. Underbart! :) Har tänkt att The Stand ska bli första boken jag köper efter att mitt årslånga köpstopp är slut om en månad (längtar!!) så vi kanske läser den samtidigt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra val :D Ska bli ljuvligt att frossa i King nu, hehe. Forresten ar jag grymt imponerad av ditt ett ars langa kopstopp!! Hade du ingen svacka?

   Radera
  2. Hehe, jo. Jag köpte två böcker när vi var i New York i februari (men jag såg det som en bra anledning) och så köpte jag en pocket på Konsum förrförra helgen när vi var ute i stugan och jag hade packat totalt fel böcker (kanske inte en lika bra anledning men likväl en anledning :D )

   Radera
  3. Hahaha men bara tre bocker ar ju valdigt bra jobbat ju. Och NY maste man ju bara kopa bocker i och att packa fel bocker ar basta anledningen till att kopa en bok. Bra jobbat :D

   Radera