måndag 2 januari 2012

En liten, liten akaporr-läsuppmaning

Det var hos Dark Places som jag i förbifarten såg hennes inlägg och recension om The white devil av Justin Evans. Jag klickade hem boken på direkten men har fått ligga här och ruva på sig ända fram tills nu. Så jag vill nu bara säga en liten liten sak till er som läser detta: Om du gillar aka-porr och spöken, LÄS för i bövelen! Det här är så bra att jag får lite andnöd bara att tänka på det och har återigen legat sömnlös med en fantastisk bok.


5 kommentarer:

 1. Jag blir svettig när du skriver så där! En dum en vet inte vad Aka-porr är för något... Men det kanske är skillnaden mellan hjärtattack och vanloigt rädsla efter läsningen av det här inlägget? ;-)

  SvaraRadera
 2. Haha! Hade inte heller någon aning om vad det var innan jag bokbloggade men här kommer en lite förklaring: http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=79033

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Har du läst En mörkrädd pojke av honom? Den var ju rätt hypad ett tag men jag tyckte inte så mycket om den. Min fråga är om du läst den, vilken är bättre?

  SvaraRadera
 4. Låter spännande! Lägger till den på min lista..:)

  SvaraRadera
 5. ...med näsan i en bok...:Nej, har aldrig läst den faktiskt för blev aldrig sugen på den. Fast jag har förstått att dessa två böcker av honom skiljer sig en hel del från varandra. Gillar man akademiska miljöer och spöken så är den här jättespännande. Läste ut den på en helg utan problem.

  Maritha: Väldigt bra bok :) Rec-hyllning kommer snart.

  SvaraRadera