onsdag 4 januari 2012

På bröllopsreseplayan

Då så! Då ligger antagligen jag nu på stranden i Dominikanska Republiken, i skuggan med en bok och antagligen en fruktdrink. Här ska jag ligga nu i tio dagar men har planerat in lite inlägg som ploppar upp i veckan ändå. Tills dess så kan jag rekommendera en film som inte har någonting med litteratur att göra men som jag fullkomligt älskar och som påminner lite om där vi befinner oss nu. Jag skrattade så jag grät när jag såg den. Sen är ju Russell Brand med. Vad kan gå fel då?


6 kommentarer:

 1. Haha, gillar också den. Speciellt Dracula-låten ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt för dig! Njut av solen och betänk att någonstans i ditt forna hemland kämpar några stackars bloggvänner genom regn, rusk och stormar! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag gillade den också! :-)

  SvaraRadera
 4. Tack fina ni! Bland den bästa resan jag har gjort :) (Och visst är filmen helt fantastiskt rolig!)

  SvaraRadera