torsdag 1 september 2011

Ljuvliga augusti

Bara åtta böcker lästa den här månaden. Känns lite fjuttigt när jag ser till antalet men desto härligare när jag ser vilka böcker som jag läst. (Eller  ja, nästan läst i och med att jag har cirka 30 sidor kvar i In the woods och ungefär samma kvar på His majestys dragon.) The little stranger, Själens begär och The magicians kan jag redan säga ligger på topplistan på årets favoriter. Känner mig helt varm i bröstet bara av att tänka på dem. Även In the woods ligger där uppe och slåss om uppmärksamheten. Den drunknade älskade jag också men åker ner på listan på grund av de andra böckernas storhet och Harry Potter är ju alltid en Harry Potter
     Fast om jag tvingas välja en favorit av alla dessa genialiska böcker så blir det nog The little stranger. Jag skulle nog till och med våga påstå att det är en av de bästa böcker jag någonsin läst. Fantastisk månad helt enkelt, ljuva augusti.  

Harry Potter and the chamber of secrets av J.K Rowling
Grave sight (1) av Charlaine Harris
The little stranger av Sarah Water
Själens begär av Christine Falkenland 
Den drunknade av Therese Bohman 
The magicians av Lev Grossman
In the woods av Tana French
His majesty´s dragon av Naomi Novik

4 kommentarer:

 1. Åtta är väl jättebra? Själv pendlar jag kraftigt i läsningen, allt beror på tid och tillgång på el, haha!

  SvaraRadera
 2. Bokbloggare har så lustig syn på proportioner! "Bara åtta böcker lästa den här månaden." Det är mer än vad somliga läser under ett helt liv =P

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt med en så bra bokmånad! Hoppas september blir lika ljuvlig!

  SvaraRadera
 4. Emmas bokhylla: Haha, ja den jäkla elen alltså. Som tur är så händer det nästan aldrig att strömmen går på vintern så har klarat mig ett bra tag nu :)

  Swedish zombie: Haha, det har du helt rätt i! Jag glömmer av ibland hur nördiga vi är egentligen :)

  Påhittade nöjen: Tack :D Visst är det fantastiskt när man läser ena älsklingen efter den andra!

  SvaraRadera