onsdag 29 augusti 2018

To all the boys I've loved before - Filmen


Så efter att ha läst ut båda böckerna om Lara Jean (läs min recension här) så kunde jag inte låta bli att slänga mig över filmen på Netflix också såklart. Självklart enormt peppad på att se den men också övertygad om att jag skulle bli besviken. Boken är ju alltid mycket bättre än filmen och allt det där ni vet. Filmens huvudpersoner ser inte alls ut som jag tänkt mig (såklart) men då speciellt inte Lara Jeans lillasyster som totalt skiljer sig från hur jag föreställt mig henne fast framförallt beter hon sig inte som i boken. Även Josh är praktiskt taget osynlig i boken vilket är lite konstigt med tanke på att boken fokuserar på just Josh. Filmen är söt och ganska så gullig ändå men den skiljer så enormt mycket från boken att det stör mig något så förbaskat mycket. De har liksom lyckats blanda både första och lite av den andra boken och filmen faller sig platt i jämförelse men boken. Fast om man inte har läst boken så är detta helt klart en sevärd film för skådespelarna är bra och jag gillar faktiskt pappan bättre i filmen än i boken. 

Egentligen undrar jag varför jag envisas med att alltid se filmen efter att ha läst boken för, för det mesta så är det ju så otroligt mycket sämre. Fast samtidigt så kan man ju ha tur ibland för vissa filmer lever ju nästan upp till boken. Den här filmen gör absolut inte det men den är ändå sevärd. Plus att trailern är lite roligt ändå:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar