lördag 28 juli 2018

HELLO WORLD!

Det är dags att blåsa liv i den här gamla bloggen nu. Det var minst sagt otroligt längesedan och jag saknar den. Jag saknar så otroligt mycket att få skriva här. Att få gosa in sig i böcker rent verbalt och få berätta för hela världen om hur underbart det är att läsa. Och att folk inte är riktigt kloka som inte läser.
     Så här är jag nu. Det kommer ske en del förändringar här har jag tänkt och det är ju ganska förståeligt med tanke på att jag startade den här bloggen för över sju år sedan. Jösses! De senaste åren har jag inte varit så aktiv på grund av att livet kom emellan. Jag jobbade häcken av mig de senaste åren, jag fick en liten lingonkart och vi flyttade till Sverige. Och tillbaka till Argentina igen. Jag har också därför inte alls kunnat läsa lika mycket som jag gjorde förr men sen när jag kom till Sverige så registrerade jag mig på Storytel och sedan dess har jag inte tittat åt något annat håll. Storytel är ju helt fantastiskt! Bästa registreringen jag någonsin gjort. Inte nog med att det finns så otroligt stort urval, jag kommer ut och tränar hela tiden. Absolut bästa motivationen till att träna. Speciellt när man har en treåring hemma. Älskart! (Helt osponsrat inlägg. Bara ren och skär glädje.)
     Så det kommer bli en hel del recensioner och alla böcker, nästan, kommer att ha lyssnats in och njutits av under väldigt långa promenader och en hel del bussturer till och från jobb. För saken är den att numera jobbar jag även hemifrån. Och då hoppas jag att jag kommer ha mycket tid till att skriva väldigt mycket. Både lite här och lite på annat. Fast sen tänkte jag även utveckla bloggen lite. Skriva mer fritt om livet och inte bara om att vara en boknörd. Även utseendet kommer att ändras och kanske en del annat. Ska försöka få in lite olika teman (en del ganska så oseriösa och en del kanske seriösa) så vi får se vad som händer här.

Så hoppas att ni vill titta in här lite då och då. Nu måste jag gå och leta upp min mobil. Efter jag fick barn har jag fått någon slags konstig ovana att alltid tappa bort den. Jag kommer aldrig ihåg vart den ligger. Fruktansvärt irriterande.

Eller så händer det här typ fem gånger per dag...

via GIPHY

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket!! Så underbart att vara tillbaka :)

   Radera
 2. Du har varit saknad! Så du har flyttat tillbaka till Argentina igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack <3 Jag vi är tillbaka igen men hur länge vet man aldrig. Dags att erkänna att man har två hem :)

   Radera
 3. Välkommen tillbaka! Ser fram emot nya inlägg på bloggen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!! Så härligt att vara tillbaka :)

   Radera