torsdag 24 november 2016

Dome day is near! (Eller: Nu måste prata om Gilmore Girls-inlägget)

Domedagen är nära. Tydligen. I allafall för Netflix om man ska lyssna på de miljontals människor som älskar Gilmore Girls. Varför kanske ni undrar? Jo för imorgon så släpps det första avsnittet om Gilmore Girls och väldigt många (om man orkar läsa alla de kommentarer på social media som jag gör) är helt säkra på att Netflix kommer att krascha. För BILJARDER med människor kommer att titta på Gilmore Girl på Netflix. Kanske överdriver jag lite nu men i och med att dessa fyra nya avsnitt kommer ut så har iallafall jag förstått hur vansinnigt populära Gilmore Girls är.   

     Även jag är en stor fan av Gilmore Girls. Jag älskar allt med Gilmore Girls och jag älskar att hur många gånger man än ser om serien så finns det alltid någonting nytt att upptäcka. Jag älskar hur snabbt de pratar och att även om det kan låta som pladder så är replikerna oerhört intelligenta och underhållande, jag älskar hur karaktärerna är komplexa och utvecklas efter hand och jag älskar att de älskar kaffe och är så vansinnigt popkulturella och politiska. Jag skulle kunna skriva minst 100 inlägg om hur fantastisk denna serie är men det tänker jag inte uttråka er med för om man redan läser det här inlägget så misstänker jag att ni också älskar den här serien.

Så jag hoppas ni att ni kryper ner i soffan imorgon under en filt med massa skräpmat och litervis med kaffe. För nu jädra är Gilmore Girls tillbaka.(Jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken, ,jag-hoppas-jag-inte-blir-besviken)

2 kommentarer:

  1. Vi älskar också Gilmore Girls härhemma och kan bara instämma i allt som finns att älska med serien. Men det blir inget soffmys, för vi har inte Netflix ;-)

    SvaraRadera
  2. Älskar Gilmore Girls! Bästa serien! Planerar skaffa Netflix./Eva

    SvaraRadera