måndag 7 juli 2014

ÄNTLIGEN!

Hej hej hej hej hej hej hej! Jättemycket hej! Nu äntligen är jag tillbaka på bloggen och faktiskt tillbaka på jobbet efter två månaders sittandes hemma. Som ni märker har jag en del energi också och är superpeppelipepp-pepp. Så där mycket att ni antagligen kommer tröttna på mig ganska så snart. Jag ska försöka inte skriva ihjäl mig de första dagarna nu här på bloggen så jag sparar lite på skrivenergin men jag har en del recensoner att komma med även om jag faktiskt bara läst två böcker på de hör två månaderna som jag varit borta. Och det var från förra veckan. Men jag ville mest bara poppa in här i dag och säga hej. Jag är så glad att jag är tillbaka i bookoholic-livet igen.8 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig :)

  SvaraRadera
 2. Och jag är SÅ glad att du är tillbaka!! Hej hej!

  SvaraRadera
 3. Jaaa, så trevligt att höra! Har saknat dig! :D

  SvaraRadera
 4. Härligt att både du och din energi är tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka! Du har varit saknad :D

  SvaraRadera
 6. Åååh tack så mycket!!! Det känns väldigt bra att vara tillbaka speciellt när ni är så fina :)

  SvaraRadera
 7. Välkommen tillbaka, härligt! Har saknat dig och dina fina boktips :) Har också varit borta från bloggandet ett par veckor men hoppas också vara tillbaka nu :)

  SvaraRadera