lördag 17 maj 2014

Ibland går det upp och ibland går det ner

Här är det storstädning som pågår och jag tittar på. Är nämligen fortfarande sängliggande så har för tillfället väldigt dåligt samvete när jag ligger här medan familjemedlemmar städar så det ryker om det i huset. Men något som är bra är att jag får lite tillfälle att skriva lite i kära bloggen och läsa det rykande färska recensionsexemplaret från Bonnier Carlsen som de var så snälla  att skicka mig. I veckan har jag varken hunnit läsa böcker eller bloggat för har jobbat hemifrån och när jag inte har jobbat så har jag sovit. Men idag känner jag mig tokpigg än så länge så här ska både skrivas och läsas (medan andra storstädar).  

Boken med nog världens snyggaste omslag!

4 kommentarer:

  1. Den boken stod jag och höll i sist på bokhandeln men ställde till slut ifrån mig. Är den bra? För den kommer nog att inhandlas snart. :-)

    SvaraRadera
  2. Den där boken är ju så galet bra och fin också...!

    SvaraRadera
  3. Den boken vill jag verkligen läsa!

    SvaraRadera