måndag 10 december 2012

Vad jag gör när jag inte bokbloggar

Jul, natur, djur och läsning. Jag gör allt nu förutom att bokblogga men i och med att jag märker att vi alla känner samma bokbloggarseghet,  (vad det beror på vet jag inte men misstänker att julen har något att göra med det), så jag tycker då numera att det är helt ok att vi är värda lite ledighet. Så hej i förväg säger jag till jullovet.

(Ser ni förresten att jag har riktiga ugglor som framtida grannar. Hur litterärt är inte det?)9 kommentarer:

 1. Ser ut som att du har det ganska bra.. ;)

  SvaraRadera
 2. Superlitterärt med ugglor, jag bor granne med tonåringar, tänker att YA ju faktiskt är en litterär genre ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja det är klart det är :D Bo granne med tonåringar är helt klart också superlitterärt!

   Radera
 3. RIKTIGA UGGLOR!!!! RIKTIGA UGGLOR! PÅ RIKTIGT, UGGLOR!!! Vill också ha sådana kompisar i min trädgård! Åhhh.. De andra fåglarna ser för övrigt också väldigt fina ut, och vovsi.=) Roligt med Lussetåg också.=) Jag får se kidsen på jobbet gå i takt och ta ton istället.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihiii! Jag visste att du skulle gilla det!! De är så galet fina. Är inte alls rädda av si utan man kan mer eller mindre nästan sätta sig bredvid dem och de bara tittar på en. Men sen är det inte bara paret på bilden som bor i mitt framtida bostadsområde utan en herrans massa ugglor. Tänk om det flyttar in ett par på min tomt, TÄNK!!!

   De andra fåglarna (papegojor i flock) är också fina men hemskt högljuda. Som tur är har de fin grön färg och är papegojor så de förlåts ganska så fort. Och lussetåget var hemskt skoj men det är finare med småttinglussetåg som du får se :D

   Radera