torsdag 6 december 2012

Ett litet frustrationsinlägg och förvarning om tystnad eller inlägget där jag deklarerar för att jag har fått pesten!

När ni hinner skriva fantastiska inlägg och julläsning, julkalendrar, hinner recensera, läsa och allmänt mysa verkar det som, så hinner jag inte med någonting. För här grejas det med allt annat som har med bloggning och läsning att göra och jag hinner knappt ens läsa någon annans bokblogg. Väldigt frustrerande. Däremot hinner jag med om att nästan bli (eller också blev jag det) förgiftad idag då det läckte ut något konstigt gift mitt i centrum och hela centrala Buenos Aires fick evakueras. Jag hinner också hämta vår nyinköpta plastjulgran, hämta ett kilo glass och planera inför luciatåget som jag ska gå i på söndag. Ganska så trevliga saker ändå (förutom då det där med giftet med tanke på att jag nu vet bestämt att jag har fått pesten) men ska jag vara riktigt ärlig så vill jag bara läsa för tillfället. Jag tror att jag är lite trött och slitet och nog behöver lite semester. Så därför har jag lovat mig själv nu att inte tvångsblogga resten av månaden. Jag kommer bara skriva när jag känner att jag har något vettigt att säga för ska jag vara ärlig så har fantasin trytt de senaste veckorna. Så jag hoppas ni kommer ha lite tålamod med mig och ändå tittar in någongång här ibland. Jag behöver bara vila lite. Och jag börjar mitt vilande med att läsa ut boken på bilden. 

13 kommentarer:

 1. Man ska inte tvinga sig att blogga. Jag kommer att sakna dig när du är tyst, men vila dig ordentligt och få tillbaka lusten igen.

  Att evakuera centrala Buenos Aires måste vara en mastodontuppgift. Låter otäckt det där med giftet.

  Och jag tror inte alls att du har fått pesten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite lust får jag emellanåt men jag måste säga att det är väldigt skönt att ta en liten paus. I vanliga fall brukar jag vilja skriva ett inlägg om dagen men nu får det bli lite sporadiskt. Det är tur att ni finns där i allafall så jag kan få titta in hos er ibland :D

   Och det var hemskt jobbigt att evakueras ur centrala Buenos Aires. Speciellt då de slutade evakuera oss, stängde tunnelbanan och alla bussar och det blir survival of the fittest-känsla över det hela. Men det gick bra till slut men kommer nog inte direkt förlita mig på att någon kommer och hjälper en när det blir riktig kris. HU!

   Radera
 2. Det är inte pesten, tvärtom har det där giftet helt säkert tagit död på alla pestvirus eller pestbakterier. Du har nog blivit botad istället! :) Men tvångsblogga skall man verkligen inte göra, det skall ju vara roligt med bloggandet -- har man ingen lust är det helt rätt att ta det lugnt eller helt enkelt ta en paus. Vi finns här när du kommer tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Ja det där låter bra så det där tror jag på :D Nej man ska inte tvångsblogga men jag är så glad att ni finns för genom att läsa era bloggar så blir jag mer sugen igen :D

   Radera
 3. Usch då, de låter inte trevligt. Tvivlar dock på att det är pesten.. ;)
  Tråkigt att du "försvinner" ett tag, men tvinga sig till att blogga är ju onödigt dumt. Kom igen när blogglusten har återfunnit sig och ha en riktigt skön bloggsemester! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! :D Ja jag kan lova att i januari är jag tillbaka med nya tag. Då har jag nog vilat ut mig ordentligt från både livet och bloggen :)

   Radera
 4. Bra där. Igen mår bra av att tvångsblogga. Trust me - I know...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det är inte roligt. Man har ju den som nöje och inte som tvång :D Men jag återkommer snart det lovar jag!

   Radera
 5. Ärligt talat, ibland är jag visserligen avis på dig som kan ligga i solen när jag fryser nosen av mig, men andra dagar undrar jag hur du har det egentligen!!? Giftig läcka?? Du måste uppdatera någon gång i alla fall så att vi inte tror att du dukat under av förgifning och ligger som en zombie på något sjukhus någonstans och skriker: MUST EAT BRAIN!

  Och du, det verkar gå en våg av vintertrötthet genom bokbloggosvären.. Det är lite skralt med kommentarer överallt och många som uppdaterar sporadeisk. Jag lika så, är urdålig på att hänga med och kommentera när jag går in hos folk också.. Skönt nog så vet vi att orken oftast kommer tillbaka efter ett tag om man tillåter sig sina lite lugnare perioder dock. Sköt om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahahaha! Vet du! Jag var nästan helt säker på att jag hamnat i typ The Passage eller The Stand när utbrottet skedde. Vänta på att zombisarna skulle ta mig. Alltså det är fint att bo här ibland men ska jag vara riktigt ärlig så är det mest kaos. Som tur är ska vi ju flytta utanför Buenos Aires snart.

   Och ja, det är lite trögt för alla just nu har jag märkt. Jag kommenterar nästan ingenting för tillfället när jag läser bokbloggar och känner mig lite dålig för att jag inte gör det. För jag vill ju men orkar inte riktigt. Som tur är så är det lov snart :) Sköt om dig du med och kram på dig!!!

   Radera
 6. Du verkar råka ut för en hel del, hoppas julen blir lugnare!:) Och självklart ska du inte tvångsblogga, självklart tittar vi in här ändå! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja usch! De senaste månaderna har varit galna så det kanske därför som jag är så trött. Jag glömde nämna i inlägget att samma dag så började det störtregna och halva stan svämmade över, hehe. Tur att det snart är jul :D Och tack för ditt stöd fina du :D

   Radera
  2. Haha, oj! Hoppas du får en lugnare jul :D

   Radera