tisdag 11 december 2012

Ett helt fantastiskt fynd!

När jag hittade den här igår i en hylla för några tior så höll jag på att trilla backen av förvåning. Samtidigt så bröt jag mitt köpstopp så jag skäms också lite. Men om man hittar den här i Buenos Aires så måste man väl bara köpa den, eller hur!
 


8 kommentarer:

 1. Ja, det bara måste man. Men vet precis hur den där känslan känns, den när man egentligen satt köpstopp för sig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att jag får lite stöd i mitt dilemma :) Men det är så svårt att inte köpa in något som är så oväntat. Och bra :D

   Radera
 2. Och nu har granen blivit klädd också, ser jag!! Och du, köpstopp gäller väl bara för hrm... spontanköp och sådant man kan önska sig, typ.. det där räknas inte, sådant måste man få passa på när det bjuds på..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jajamänsan! Det 8 dec kläs den här och jag hakade på den traditionen direkt. Så den kläddes med julmusik och lite sherry. Det var hemskt mysigt :D Och visst räknas väl inte spontanköp....eller? Fast kanske ändå...eller nääää...Har bestämd mig för att spontanköp på svenska inte borde räknas.

   Radera
 3. man FÅR! och hur går det med asta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag ÄLSKAR Asta!!! Har kommit en tredjedel och vill bara läsa hela tiden. Har du fler sådana fantastiska boktips på lager så låt dem komma bara :D

   Radera
 4. jag tycker att några andra av Vine är lika bra nästan. A Dark-adapted eye och The Blood doctor. Både pysrysiga med historiska element. Sen borde du läsa Den tionde sånggudinnan av Carina Burman: äventyr, akademisk värld, historisk setting. skitbra! Stendagböckerna av Carol Shields är också en såndär rota i det förgångna-hitta spännande och avslöjande dokument- typ av bok. Bra de med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Men du är ju helt fantastisk. Tack!! Jag har inte läst någon av dessa så nu misstänker jag att jag måste använda lite av mina julpengar till att återigen bryta migg köpstopp. Fast köpstoppet borde ju inte räknas vid jul tycker jag. Snacka om att jag har underbar myspysläsning framför mig. För jag litar blint på dina boktips :D

   Radera