söndag 2 december 2012

Månadsrapport: November


Jag har varit väldigt bra på att påbörja böcker den här månaden men däremot inte så bra på att avsluta dem. Ynka fem böcker blev utlästa men vilka böcker det var. Shirley Jacksons fantastiska bok är helt klart en storfavorit nu och Graceling var även den en bok som jag älskade. Sen Kate Morton var ju självklart fantastisk och The Stand något av ett mästerverk. Sämst den här månaden var Divergent men i och med att jag gillade den ganska så mycket så förstår ni nog vilken fantastisk läsmånad jag hade även om det var få böcker jag hann med. Fram till julovet så kommer jag nog inte hinna med så många böcker heller men om de håller samma höga klass som november månad så spelar ju mängden ingen som helst roll.  

We have always lived in the castle av Shirley Jackson
The Secret Keeper av Kate Morton
Divergent av Veronica Roth
The Stand av Stephen King
Graceling av Kristin Cashore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar