tisdag 4 december 2012

LässvackebotJag är inne i en seg liten lässvacka och har bara kunnat läsa väldigt "fluffiga" böcker på senaste tiden. Ni vet sådana där som bara roar och som man kan (om man vill men det gör inte jag) sätta "skäms" framför. Så jag har påbörjat en massa böcker för tillfället men har gett upp dem lika fort om det har tagit emot lite grann. Jag misstänker att det är julläsningen som jag dregglar efter och som min hjärna vill läsa på studs och inget annat. Speciellt de två böckerna som ligger högst upp i bokhögen. Så därför påbörjade jag en av julläsningsböckerna igår. Ohej vad det går. Simona Ahrnstedt är en jäkel på att skriva lätta fluffiga och väldigt roande böcker. Betvingade går så det bara svischar om det. Nu vill jag bara hem och fortsätta läsa, smutta på sherry och äta choklad. Lite sådär dekadent som det ska vara när man läser Simona Ahrnstedts böcker.

4 kommentarer:

 1. Detta är en författare som jag aldrig hade hört talas om förut, men de senaste veckorna har jag förstått att detta är en allvarlig brist i min litterära väska. Får se om jag åtgärdar det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja hon är riktigt bra. Men det är Romance hon skriver så du får förbereda dig på att bli riktigt romantiserad och lägga genusfrågorna åt sidan :P Jag brukar vara väldigt känslig för sånt men inte när det gäller hennes böcker.

   Radera
 2. Jag gillar ju också hennes böcker, verkligt bra fluff- och nöjesläsning! Och jag sätter inte heller "skäms" framför, gillar jag det så gör jag och det skäms jag inte för ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de bra. Jag tyckte nästan att denna var bättre än den första. Recensionen kommer snart :D

   Radera