fredag 21 december 2012

Jullovet börjar nu!

Då så! Då är det äääntligen fredag och jullov! Som jag har väntat och längtat! Nu kommer jag ta en paus härifrån bloggen och alla sociala medier har jag bestämd. Här ska bara mysas och vilas och läsas. Kanske skriver jag en recension eller två men det är inte helt säkert och då bara om jag har lust och känner för det. Sen kommer det även komma ut en liten grej tror jag under jullovet så då kommer jag att skriva om det med. Fram tills vi ses igen efter jullovet, pigga, glada och med massor av energi, så hoppas jag att ni får en helt fantastisk jul med massa klappar och kärlek. Och snö! Jag hoppas verkligen att ni får snö. Själv ska jag umgås lite med den argentinske dekadente jultomten som kommer i shorts och med champagne. Så tills vi ses igen:

GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR!

Bild kommer härifrån

6 kommentarer:

 1. Här har det snöat konstant i två veckor, så någon brist på snö lär det inte bli! =)
  Själv ska jag skriva examensarbete hela lovet men sedan ska jag njuta jag också..

  God Jul och Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. En jultomte som kommer med champagne låter inte helt fel... :) Ha det så bra och hoppas att du hinner mysa, vila och läsa riktigt mycket! Det tänker jag själv försöka göra i alla fall och det skall bli sååå skönt. Snö blir det definitivt, naturen har gjort sitt bästa för att fixa julstämning i år!

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! Ha en mysig och vilsam jul!!

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra plan :) God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Tack detsamma fina ni. Hoppas ni far en helt underbar julafton imorgon och harlig nyar. Stora (jattevarma) julkramar till er :D

  SvaraRadera