onsdag 26 december 2012

När tomten glömde de hårda klapparna...

...ja då får man införskappa dem själv. Åt helsike med köpstoppet då. Så jag sitter här nu och gör en liten inköpslista till mig på böcker som jag får köpa in. Just nu ser listan ut så här, alla varmt rekommenderade.(Och ja, utifall ni undrar så har jag blivit Barbara Vine-frälst efter att ha läst Asta´s Book) :

A Dark-Adapted EyeBlack Light

The Brimstone WeddingThe Blood Doctor

A Prayer for the Dying

14 kommentarer:

 1. Hur kunde tomten glömma de hårda paketen!?

  Jag håller på att läsa om Astas bok just nu. Jag läste den för många år sedan och tyckte så mycket om den att jag skickade den till min farmor, vi hade läsningen so gemensamt intresse. När hon sedan dog för tolv år sedan fick jag ärva alla hennes böcker och Astas bok kom tillbaka till mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, Tomten glömmer nästan alltid de hårda paketen men det gör inte så mycket för då kan jag ju välja själv vad jag får :)

   Vad härligt att kunna dela sin läsning med farmor! Och att läsa om den så här långt i efterhand. Det är verkligen en bok som man kan läsa om och om igen.

   Radera
 2. Vilken slarvig tomte!
  Det är ju verkligen ett gott skäl att strunta i köpstoppet.
  Jag hade en Barbara Vine period för många år sedan, och i alla fall the Brimstone wedding står i hyllan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst är han en slarvpelle!! Brimestone wedding är på väg hem till mig nu med hårt omslag och allt. Den är så galet fin! Och jag misstänker att jag kommer ha en lång Barbara Vine-förälske härdanefter:D

   Radera
 3. Svar
  1. Åh ja! Synd bara att jag inte kan vara med på den men hos Better World Books är det bokrea nästan jämt ändå så det gör inte så mycket :)

   Radera
 4. Ja,ibland får man helt klart ta saken i egna händer!! Hmm...ska man läsa lite Barbara Vine kanske??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe japp! Plus att man då får exakt det man vill ha. Och tycker helt klart att du ska läsa lite Vine. Tror att du kommer gilla henne!

   Radera
 5. <3 Barbara Vine. Ja, just så :)

  SvaraRadera
 6. Hel rätt resonerat, jag gör detsamma! :-) God fortsättning på dig, Lingonhjärta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe! Ja får man inga hårda klappar så får man ju ordna det själv :D Och tack detsamma Eva!

   Radera
 7. ser ju fint ut:-D. men tyvärr var childs child en besvikelse. de här är bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Asch då! Det är så trist när man blir besviken. Det jobbiga med de här är att jag måste beställa en bok åt gången för annars kommer de inte fram men den första på listan är i alla fall på väg nu :D

   Radera