onsdag 5 september 2012

Jenny Valentine och jag

Jag kanske är jättesent ute i bokbloggsvärlden med att upptäcka Jenny Valentines fantastiskhet men so be it. Jag är mitt i läsningen av Trasig Soppa och verkligen älskar den. Jag har spenderat hela dagen med att tänka på den och är nu lite irriterad över att jag måste gå på AW och dricka öl. Jag vill ju bara hem och läsa ju. Det jobbiga nu är bara att jag nu vill läsa alla av Valentines böcker på en och samma gång och har så mycket som står på kö. Fast också i och med att det tagit mig runt en timma sammanlagt att läsa halva denna bok så kan jag nog klämma in några fler av henne utan problem. Totalt beroendeframkallade. Läs, för bövelen läs!

Finns att köpa här!
Tack Atrium Förlag för recexet!

6 kommentarer:

 1. Utseendemässigt påminner den här boken om en bok som jag köpte idag! :D

  SvaraRadera
 2. Åh, vad sugen jag blev nu! Och jag som inte borde sätta fler böcker på den redan knökfulla önskeläslistan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, sorry! Men den är verkligen jättefin den här boken. Recension kommer alldeles snart :)

   Radera
 3. Men visst är hon bra! Har plöjt alla tre nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så grymt bra! Vill också plöja alla tre direkt. Den här gick verkligen hur snabbt som helst att läsa också. Fantastiskt!

   Radera