torsdag 6 september 2012

Spansktalande Harry Potter

Jag brukar inte läsa böcker på spanska av ren lathet. Fast när man hittar dessa två för ynka 15 kronor så kunde jag bara inte låta bli. Så söta små böcker och här ska läras om Quidditch och Fantastiska djur.

6 kommentarer:

 1. Jag dras automatiskt till Harry Potterska inlägg! Jag har den röda boken- en fantastisk liten skapelse! Underbar humor, älskar förordet, och allt annat innovativt som JK Rowling skapat! Hoppas allt är bra med dig Lingonhjärtat! Kramar Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är svårt att inte dras till dem :) Jag tjuvkikade lite i den röda och såg det fantastiska förordet. Så galet sött gjort!
   Allt är bra med mig och hoppas du mår toppen. Har inte hunnit med att läsa så många bloggar på sista tiden men någon gång har jag tittat in hos dig. Stor kram tillbaka!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja jättefina!! Klappar på den mycket nu :D

   Radera
 3. Svar
  1. Visst är det :D Är riktigt nöjd och glad :)

   Radera