måndag 23 juli 2012

The winter is finally coming!


De här två översta böckerna damp ner framför mig idag med orden "De här vill du låna!". Och självklart vill jag ju det så är nu helt galet peppad på att ge mig på tegelstenarnas tegelstenar. Egentligen hade jag tänkt börja på något annat men skit samma. Så nu äntligen kan vintern komma hit till mig också. 
     Sen är det mycket möjligt att jag får en litterär julafton imorgon då jag har en vän som vill bli av med en massa svenska böcker. Då han nämnde det höll jag lite på att få hjärtsnurp av lycka fast vill inte ta ut segern i förväg än så försöker hålla mig sådär lugn och sval som jag aldrig egentligen brukar lyckas med. Sen till råga på det kom Herr Lingonhjärta nu precis hem med två små magnetbokmärken i present. Tänk, det är en sådan bra och härligt litterär överraskningsdag idag att jag nästan är säker på att det måste vara julafton. Vintern kanske alltså redan är här! I alla fall verkar Tomten vara på besök.


4 kommentarer:

 1. Du har skitbra läsning framför dig! Lyllo :) Både vintern som närmar sig men också Historikern!! Jag älskade den boken! (Hade jag inte varit så seg på att läsa hade jag läst om den) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du! Jag har börjat på den nu och älskar efter sidan 18 redan :D Historikern har jag faktiskt pausat lite i för fastnade men tar tag i den snart igen för den är ju helt underbar faktiskt!

   Radera
 2. Mycket underbar, nu vill jag bara dra till Karpaterna och vandra! :)

  SvaraRadera