söndag 22 juli 2012

Det obligatoriska helginlägget

Det känns som om det är mycket inlägg med foton på min frukost varje helg men det är så här som jag spenderar en stor del av helgen oftast. Har kommit en bit in i The Gunslinger nu och det känns som om jag befinner mig i ett långt drömliknande tillstånd. Jag känner inte riktigt igen mig i King sätt att skriva på och det känns som om King inte riktigt vetat vilken riktning han skulle skriva i här. Flummigt är det men jag kämpar vidare. För jag ska ju läsa alla King. Det har jag ju bestämt!
     Väntandes på mig gör också The Poison Tree av Erin Kelly som jag velat påbörja i evigheter så skyndar mig nu lite igenom The Gunslinger. Jobbigt det här med att ha så många olästa böcker hemma. Blir lite stressigt ibland...

6 kommentarer:

 1. Håll ut kära Lingonhjärta! Det blir så mycket bättre i de senare böckerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för pepp fina du! Än så länge fattar jag typ ingenting men läser på för fullt. :D

   Radera
 2. Den första boken är lite svår. Men det klarnar! Jag lovar...!! Håller med om att man blir stressad av att ha många olästa hemma! Har samma problem faktiskt!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh den är så skum. Men inte så konstig att jag inte vill läsa klart nu :) Plus att idag träffade jag på en till person som sa samma sak och älskar serien. Ser så mycket fram emot att börja läsa bok två och tre sen :)

   Radera
 3. Tycker det är en fin kombo, frukost- och bokbilder, så fortsätt med det du :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, skönt att höra för det börjar bli lite av en tradition nu :D

   Radera