måndag 9 juli 2012

Smutsig läsning!

Nu när jag har avslutat fantastiska Full dark, no stars så kände jag att jag ville avsluta både The historian av Elizabeth Kostova och Smuts av Katarina Wennstam innan jag påbörjade något nytt. Smuts hade jag bara läst några sidor ur innan jag lade den åt sidan men fy sjutton vad bra hon är Katarina Wennstam. I och för sig så visste jag det redan för blev väldigt förtjust i Alfahannen som jag läste förra året. Så här mitt i boken så är jag både helt fast och har lite ont i magen för hur verklighetsbeskrivande hon är. Väldigt bra läsning såhär på en helgdag som det är idag härborta i tjottahejti. Så bra att jag funderar att göra som Eli och läsa alla på en och samma gång. 

  

5 kommentarer:

 1. Jag ska snart ge mig på Smuts jag också och det låter ju bra att den är bra :)

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen bra - jag rekommenderar alla Wennstams böcker starkt!

  SvaraRadera
 3. Den och Alfahannen är riktigt bra, har inte läst hennes senaste dock :) Var nog huligantemat eller vad det nu var som inte riktigt lockade mig.

  SvaraRadera
 4. Visst hennes böcker helt fantastiska!! Visste inte att det tredje handlade om huliganer men tror jag tar och slukar den med när jag ändå är i farten. Nästan så att jag vill läsa Alfahannen igen bara för att :)

  SvaraRadera