söndag 8 juli 2012

Söndags(avig)rapport utan sammanhang!

Ligger i sängen och är alldeles förkyld. Har varken blogglust eller läslust fastän jag både har blogglust och läslust ändå. Har en sådan där avig dag då jag vill göra allt och inget och det är väldigt frustrerande. Sen har jag också köpstopp och det om något är riktigt surt. Jag tror att det enda som kommer hjälpa mig idag är att läsa något riktigt bra så ska nu tvinga mig igenom den sista novellen i Full dark, no stars. Alltså jag vill inte med det säga att boken är dålig. Tvärtom så älskar jag den. Men jag vill så gärna påbörja Fledgling nu.
     Så nu ska jag nog ta och bädda ner mig i soffan med varm vatten och honing. Misstänker att det nog är det enda som hjälper mot dagens avighet. För att:

"Ingen kan vara nere med en ballong"
som Nalle Puh så snyggt uttrycker det.
4 kommentarer:

 1. Usch, låter riktigt trist. Bädda du ner dig med boken och lite varmt honungsvatten så blir det säkert snart bra.

  Och du, en novell (även om den är lite längre) läser man snart ut så innan du vet ordet av så kan du börja med boken du vill läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja blä vad trist det är att vara sjukling men det mesta har gått över nu. Tack för peppen :D Och visst gick det fort att läsa ut Full dark...och fy bövelen vad läskig den var!!!

   Radera
 2. Hoppas du kryar på dig :) Och ska bli kul att höra vad du tycker om Fledgling, jag älskade den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste! Ja, jag är såå sugen på den. Har fått låna bara en helt annan bok nu så den får vänta lite till nu. Fast den som väntar på något gott...:D

   Radera