onsdag 9 maj 2012

Just nu!


12 kommentarer:

 1. Snyggt! Även om jag om jag inte törs mig på King så är jag stolt som en hönsmama ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack fina! Och det är klart att du ska våga dig på en King. Han har flera mindre läskiga till skillnad mot den här där det finns läskiga vampyrer överallt :)

   Radera
 2. *avis* :) Fast jag håller också på med en kanonbra Stephen King just nu, "Full dark, no stars". Har du läst den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH! Den hade jag precis glömt av ju. Har velat läsa den jättelänge :D Hm...blir nog ett litet boklöp på måndag kanske...:P

   Radera
  2. Den är jättebra! Eller, ja, jag har ju bara läst den första av novellerna än men herregud vad rädd jag var! Typisk Stephen King, fantastisk läskig :)

   Radera
  3. ÅH blev så sugen på den efter att du skrev det här så att det här hände: http://www.lingonhjarta.com/2012/05/my-hero-is-king-eller-skyller-allt-pa.html

   :D

   Radera
 3. Hmm, jag vill också läsa en bra bok... Just nu går det bara tungt :( Och inte har jag någon oläst King att ta till heller. Eller jo, en av dem han skrev under pseudonym har jag ju, men jag vill ha en ny bok :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så jobbigt. Här är det bara King som fungerar för tillfället för jobbar så mycket. Men du kanske ska ta tillfället i akt o ge dig på Dark Places då kanske? ;)

   Radera
 4. Gud, vad skönt det ser ut. Skulle bra mycket hellre göra det just nu, eller ja, minus vinet, klockan är trots allt bara 10 i Sverige..;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag kanske borde skriva ut klockslaget när jag lägger ut sådana här inlägg så folk inte tror att jag dricker vin till frukost :) Men det var hur skönt som helst det där i går kväll. Så hoppas du gör det samma precis nu :)

   Radera