tisdag 8 maj 2012

Lite ledsen i ögat

I början på februari beställde jag två stycken böcker som jag verkligen ville ha, nämligen bokbloggarnas älsklingsbok Generation Loss av Elizabeth Hand och haunted houseboken The house next door av den annars så sliskiga författaren Anne Rivers Siddons. Lite över tre månader senare sitter jag här och kan konstatera att böckerna har försvunnit på vägen. Antagligen sitter det någon rutten posttjuv någonstans och läser en fantastisk Hand-bok eller haunted houseskräck just nu, och jag kan inte låta bli att önska att böckerna skrämmer skiten ut hen, eller också skuppar de omkring på Atlanten någonstans. Surt är det i alla fall. Fast oavsett så har fantastiska Better World Books återigen satt tillbaka mina pengar på kontot så jag tar tjuren vid hornen igen och införskaffar en ny Generation Loss. Denna gång en inbunden utgåva. 
     För denna gång måste bokskrället komma fram. Det känner jag på mig och visst är det surt att behöva kämpa så för att få tag på vissa böcker. Fast å andra sidan behandlar jag dem som små barn sen när de väl kommer fram. Så då är allt bekymmer med att få tag på dem nästan (fast bara nästan) värt allt slit.


Men vad hände med The house next door då kanske ni undrar? Ja, den fick jag en ren slump tag på i helgen och kramar hårt och kärleksfullt vid mitt bröst just nu. 

4 kommentarer:

 1. The house next door låter spännande! Jag har läst något av Anne Rivers Siddons tidigare som jag gillade.. minns inte titeln.. men särskilt sliskig tror jag inte den var? Eller jag kanske gillar sliskigt... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det kanske bara är jag som har fått för mig att hon bara skriver sliskiga böcker. Har inte läst någonting av henne. Däremot så har jag påbörjat den här och den börjar i alla fall riktigt bra. Tydligen en riktig klassiker inom Haunted House genren :D

   Radera
 2. Åh, skruttpost som slarvar bort böcker på det viset! Och att det skulle ta flera MÅNADER innan du fick veta. Tycker gott de kunde kompensera dig med något härligt extra, rysligt som plåster på spåsren.;) Annars får du göra det själv. Så det så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH visst borde jag kompensera mig själv! :D Fantastisk idé! (BWW är så fantastiskt fina ändå i o med att det inte är deras fel så de vågar jag inte kräva mer av. För tänk om de skulle ta bort Argentina på leveranskartan. DÅ skulle jag nog dö lite.) Jag funderar på att kanske kompensera mig med The Historian nu. Eller kanske en ny King...eller Game of Thrones serien...=P

   Radera