måndag 9 april 2012

Ok! If you say so!


Fast jag kommer ta boken med mig. Bara så ni vet!
Bild hittad här.

10 kommentarer:

 1. Haha, det gör du rätt i! Det är ju en sån där typiskt slappardag idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, visst var det :) Fast egentligen har jag en slapparvecka i och med att jag är ledig tills på fredag. Fast igår var det extra slappt.

   Radera
 2. Jag dör vilket fint påslakan! Skulle såååågärna lyda rådet men idag är det tillbaka i kolgruvan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint! Vill, vill, vill ha så jag har en ursäkt att stanna kvar i sängen då jag vill :P Själv ska jag till min nya kolgruva på fredag då jag har bytt jobb. Tills dess blir det slappning för hela slanten :)

   Radera
  2. Minsan!? Vad blir det då för något? Lämnar vi bokbranchen, kanske?

   Radera
  3. Ja fast med stor sorg! 12 tim om dag, 6 dagar i veckan var bokhandeln inte värd. Så när jag blev head huntad rakt in i finansvärlden tog jag chansen. Jättekonstigt med tanke på att jag är religionsvetare men spännande ska det bli plus att jag får jobba med språk och forskning. Sen får jag mer tid över till att läsa så kan inte klaga direkt, hehe.

   Radera
 3. Säger lycka till här också!:) låter oerhört spännande!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK :D Kan meddela att första dagen var helt galet spännande o rolig :)

   Radera