tisdag 10 april 2012

Lite som knark?

Under påskveckan så läste jag tre böcker på raken något som kanske inte är så ovanligt direkt i bokbloggsvärlden men nu har jag helt klart läsabstinens. Det hjälper inte heller att jag har påbörjat Charlie St. Cloud av Ben Sherwood, jag vill läsa alla böcker jag har på en och samma gång nu. Läsningen gick alltså nästan alldeles för bra, om den nu kan göra det. Sen hjälpte det inte heller att alla tre böcker jag läste var alldeles fantastiska. Det är nästan så jag vill läsa en dålig bok nu så att jag väger upp allt det överväldigande braiga med de som jag läst. Fast det är ju inte logiskt att göra så. Det förstår ju till och med jag som ganska ofta tänker ologiskt logiskt när det gäller böcker. Så jag radar nu istället upp böckerna på kö: 

Först ut och redan påbörjad är som redan nämnt Charlie St. Cloud av Ben Sherwood. Därefter blir det nog Dark Places av Gillian Flynn som jag sparat på. Efter det kan jag nog inte hålla mig mer utan kommer säkert knäcka bokryggen på Salem´s Lot av Stephen King. Sen är det nog dags för The Poison Tree av Erin Kelly, The Night Villa av Carol Goodman, The Likness av Tana French, Soulless av Gail Carriger, om nästa Sookie-bok kommit ut så blir det den. Plus att inte förglömma; Black Swan Rising av Lee Carroll (eller Carol Goodman som hon egentligen heter). Någon gång däremellan kommer jag nog läsa ut The Passage som har blivit min kollektivtrafikläsning. Det är nästan så jag blir lite trött av att bara räkna upp alla böcker som jag vill läsa. Och det är nästan så jag vill erkänna att jag har alldeles för många bra böcker för min egen hälsas skull. Fast det säger jag helst inte högt.
   

12 kommentarer:

 1. Haha, min påsk var nästan tvärtom - i stort sett ingen läsning :P Däremot läste jag tre böcker på raken precis innan påsk, Katarina Wennstams tre böcker. Som du säger, ibland kanske man behöver en paus när man läst flera på hög :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja visst är det så. Att man nästan måste pausa lite emellan ibland för att man annars blir för exalterad. Skönt att du fick pausa lite i alla fall. Tänk vilka problem man har :)

   Radera
 2. Böcker = hälsa vet du, kan man inte få för mycket av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa visst är det så! Lyssnar helt klart på dina kloka ord :)

   Radera
 3. Åh, åh, åh - du måååste läsa Salme´s Lot!! Bums =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jag suger lite på karamellen. Vet redan att jag kommer älska den så så att jag sparar på den lite men lyckas jag läsa ut Dark Places på två dagar, då klarar jag nog inte av att hålla mig längre :)

   Radera
 4. Hehe, din lista är misstänkt lik min. Väntar på The Poison Tree från Book Depository, har en Tana French liggande som jag MÅSTE ta tag i och flera Carol Goodman, bl a The Night Villa..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Härligt att höra:) Är så sugen på alla att det är frustrerande.

   Radera
 5. Klart att det ar som knark, fast en halsosam version! ;-)

  SvaraRadera