måndag 2 april 2012

Lästa böcker i mars

Sju lästa böcker mars månad. Inte fy skam för en som inte haft någon fritid. Fast då har jag heller inte spenderat mycket av den lilla tid jag haft utanför jobbet med något eller någon annan än mina böcker.  • The rules of attraction av Brett Easton Ellis (Var inte så förtjust i Eastin Ellis hattiga skrivsätt. Helt klart månadens sämsta bok.)
 • The time traveller´s wife av Audrey Niffenegger (En riktig guldklimo helt klart. Men vad annat kan man förvänta sig av Niffenegger?)
 • The Shining av Stephen King. (Den ultimata Haunted House-boken. En riktig favorit.)
 • Agnes Grey av Anne Bronte (En väldigt fin Bronte-bok men gillade The tenant of...från februari månad bättre.)
 • Dark Matter av Michelle Paver. (En fin spökhistoria som fick mig att längta hem. Ljuvlig och läskig bok.)
 • A Room full of Bones av Elly Griffith. (Älskade Griffith! När kommer din nästa bok ut?)
 • Bag of Bones av Stephen King. (En av de bästa jag läst och lovar att sluta tjata om den nu.)

5 kommentarer:

 1. Vet du, ofta är det faktiskt precis så där för mig också. Att har jag lite fritid så hinner jag ju inte göra så mycket annat på den där fritiden än läsa. Förra året när jag både planerade bröllop och lånresa så läste jag rekordmycket.;) Hittar jag på mer annat skojigt så blir det mindre läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad lustigt! Kan vara så att man kanske är så trött på sin lilla fritid att man bara orkar och vill läsa, att man inte vill ödsla den på andra mindre trista saker som TV till exempel. Mer fritid - mindre läst. Mindre fritid - mer läst. Konstigt men härligt :D

   Radera
  2. Framförallt så hinner man väl inte träffa folk och gå ut och göra roliga saker när man har så lite fritid. Har man en halvtimme över så kanske man läser lite istället för att ta en fika eller gå på bio. Fast klart.. blir en del TV-serier också.;)

   Radera
 2. Åh vad många fantastiska böcker du läst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prioriterade hårt i och med att jag hade så lite fritid :P

   Radera