måndag 2 april 2012

Påskkrim...

...blir det helt klart för mig när jag totalt andäktigt avslutat en av de bästa böcker jag läst. På grund av ren panik från förra veckan köpte jag in Belinda Bauers Blacklands som jag tidigare trodde var svensk författare och inte alls var intresserad av. Vart jag fick det ifrån har jag ingen aning om men efter att jag läst på lite om Bauer så blev jag toksugen och tänker ägna min påskvecka med henne. Ett bra val misstänker jag med tanke på hur älskad hon är i bokbloggsvärlden. Ska ni läsa något påskkrim? 

6 kommentarer:

 1. Du kommer inte att bli besviken! Den är riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra. På sidan 20 år jag redan fast. Hon skriver väldigt bra :)

   Radera
 2. Min Påskekrim är Belinda Bauers ANDRA bok faktiskt, haha.:) Handlar om samma område och en del av människornai Blacklands förekommer även i den här, Skuggsida, men handlingen är helt annan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad roligt! Har köpt in den med faktiskt. Gillar att hon skriver olika berättelser men håller sig till samma område. Så man kan läsa dem oberoende av varandra men ändå känna igen sig :)

   Radera
 3. Åh, du lär inte bli besviken på Blacklands. Det var en av de bästa böcker jag läste förra året, trots att jag inte är så förtjust i deckare vanligtvis. I påsk läser jag också Bauers andra roman Skuggsida. :)

  P.S. John Bauer var ju en svensk konstnär, så kanske var det därför du trodde att även Belinda Bauer var svensk. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har läst mer än halva redan och älskar den! Helt grym författare B.Bauer :) Sen har du ju helt klart rätt i att jag totalt fastnade på efternamnet. Fick för mig att hon var hans släkting men även att hon är släkt den här forskaren/författaren i folktro. Han som ser ut som en John Bauer-målning med långt vitt hår och skägg. Kommer inte ihåg vad han heter för tillfället...oavsett så hade jag ju fel i alla fall, hehe.

   Radera