måndag 2 april 2012

Skalpelldansglädje!

Ni vet, när man befinner sig sådär långt borta som jag gör och sällan får ta del av fina, härliga och skrämmande utgivningar sådär i förtid, då blir man väldigt glad när vissa böcker som man är väldigt sugen på redan finns tillgängliga som e-bok långt innan recensionsdatumet. Så det kommer inte bara bli påskkrim för mig nu i påsk utan även påskskräck. För vem vill inte läsa en Stephen King-inspirerad svensk kvinnlig skräckförfattare?
6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Eller hur :D Verkar så otroligt lovande!

   Radera
 2. Åh jag väntar på den som recex... är sååå sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med :D Hoppas att jag hinner påbörja den imorn redan :)

   Radera
 3. Tycker det är roligt att edt kommer så otroligt mycket ny svensk skräck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Och den börjar väldigt bra också :)

   Radera