fredag 30 mars 2012

Lite smått och gott och läsligt!

Det är redan fredag och jag är helt slut fastän jag har en dag kvar att jobba. Den här veckan har varit väldigt händelserik och jag är ganska så emotionellt och fysiskt färdig. För det första så har vi nu gått ner till "normaltid" vilket innebär att vi jobbar elva timmar och dagen, sex dagar i veckan. Dessa långa dagar ledde i sin tur till att jag bestämde mig för att morgondagen blir min sista i bokhandeln. Även om jag älskar det så orkade jag bara inte tempot. Något annat som har hänt i veckan var att Argentina stoppade all import av engelska böcker. Varför tänker jag inte ens gå in på i och med att detta inte är en politisk blogg men jag kan tala om att jag levde största delen av veckan i ren sorg. En mer upprörd Lingonhjärta har nog tidigare knappats hittat. Jag misstänker att ni kan förstå min panik. I och med att det inte bara var jag som blev upprörd så togs detta tokgalna beslut tillbaka idag. Tack och lov för det för ni ska bara veta vad jag började hamstra i bokhandeln. Det blev även därför en hel del inköp. Fledgling av Octavia E Butler (tackar Eli för att du påminde mig om hur mycket jag ville läsa den), The Sonnet Lover av Carol Goodman (tack vare Bokomatens Goodman-förälskelse),  Fallen av Kate Lauren (helt klart påverkat köp av Pocketlover) plus Rose Red-miniserien av Stephen King köptes in (tack vara påtryckningar av Hellre barfota än boklös.) Inget ont som inte för något gott med sig eller vad det nu heter. Glad är jag över mina fina inköp i alla fall.
     Så även om denna vecka har varit händelserik och jag är helt slut så går jag nu mot lite ljusare och ledigare tider på alla sätt och vis. Så räkna nu med att bli bombade här framöver med recensioner och förhoppningsvis lite mer innehållsrika inlägg. Efter imorgon så tar jag någon vecka på mig att vila upp mig och bara läsa. Undrar hur många Stephen King-böcker man hinner med på en vecka egentligen?

6 kommentarer:

 1. bojkotta böcker verkar så avlägset

  SvaraRadera
 2. Usch, hemska tanke! Vara utan böcker...

  Hur många King-böcker man hinner med på en vecka litar jag på att jag får reda på om cirka en vecka :)

  SvaraRadera
 3. Åh gud, jag blir stressad bara jag läser om det :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir man. Höll andan hela veckan!

   Radera