torsdag 23 februari 2012

Liten tanke om google-statistiken...

Är dödstrött efter en cirka tolvtimmars lång arbetsdag men kan inte låta bli att skriva en lite tanke om min googlestatistik som kommer in här på bloggen. Det är så fantastiskt roligt att se googlingar när någon har googlat på mitt bloggnamn och sedan på någon viss författare. Då blir jag så himla glad och det värmer en sjukt trött Lingonhjärta något så otroligt. Ville bara säga det.  

3 kommentarer:

 1. Åh, jag gillar det också. Sedan så gillar jag folk som googlar på hela meningar, särskilt när de är lite halvtokiga. Det gör mig glad på kvällen när jag tittar över sökordsstatistiken :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja!! Helmeningar är jätteroliga! Jag får också ofta väldigt konstiga gogglekombinationssökningar med lingon. Sjukt skoj :D

   Radera
  2. ÅH! Idag var det någon som hade googlat på dig som även hamnat hos mig. Hur fint är inte det? :D

   Radera