torsdag 9 februari 2012

Elly Griffiths! Nu är vi äntligen vänner, du och jag.

Efter det första hyfsat misslyckade försöket med Elly Griffiths och den svenska översättningen köpte jag ändå in hennes andra bok The Janus stone för ett tag sedan för att prova att läsa henne på engelska. Så lätt tänkte jag inte ge upp. Och vilken tur att jag gjorde det för igår kväll när jag öppnade boken och skummade lite i den så fastnade jag helt. På engelska är den så otroligt mycket bättre! Helt fantastiskt mycket bättre. I DO like you, Ruth Galloway, I do, I do!


4 kommentarer:

 1. Välkommen i Elly Griffiths-klubben :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack så mycket! Nu vet jag helt plötsligt varför alla älskar henne så. Vill läsa alla på en gång nu :)

   Radera
 2. Jag håller med! Har också läst en av dem på svenska och håller nu på med min andra på engelska (The House at Sea's End) och det är sååå mycket bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa visst är de! Vad roligt att du håller med mig, Vicky! Undrar lite ibland om jag kanske bara är lite överkänslig för översättningar men nu är vi i alla fall två som gillar henne bättre på engelska :D

   Radera