måndag 12 december 2011

Ryktena går om Sarah Waters

Jag ser på Wikipedias sida om Sarah Waters att hon skriver på en ny bok som beräknas komma ut i slutet av 2012. HURRA utropar jag även om jag inte hunnit läsa ut The night watch än. För enligt Wikis källa, som är en artikel, så verkar det faktiskt vara så. Däremot om man går in på Sarah Watres hemsida så står det ingenting om en kommande bok men däremot så ser jag där att The night watch har filmats och redan visats av och med BBC. Så nu undrar jag hur i hela friden vi har kunnat missa detta? Eller är det bara jag som verkar ha haft huvudet under armen och missat kombinationen BBC och Sarah Waters? Se det måste jag i alla fall efter jag har läst ut boken. För titta så fin bara planschen ser ut:


4 kommentarer:

 1. Nej det hade jag missat också. Men vad underbart om det kommer en ny bok!

  SvaraRadera
 2. Visst är det! Nu är det bara dags för mig att läsa ut de andra först :)

  SvaraRadera
 3. Det hade jag ingen aning om! Måste förstås kolla upp å det snaraste. Förstår inte hur jag ännu inte läst något av Waters, känns som en författare vars hela författarskap är riktat bara till mig.:)

  SvaraRadera
 4. Åh så avis jag blev på dig nu för att du har The little stranger kvar att läsa. Helt ljuvligt obehaglig bok :) De andra har jag inte heller läst däremot men planerar att göra det snarast :)

  SvaraRadera