måndag 5 december 2011

Läser just nu...

...lite här och lite där men efter cirka 1500 sidor av Hungerspelen så fastnada jag tillslut i Nora Roberts Blue dahlia och Kate Mortons The forgotten garden. Alltså bara myspys böcker. Antar att det är det jag behöver efter väldigt mycket krigande. Under resan både började jag på och läste ut Alfa hannen av Katarina Wennstam. Totalt överraskande bok. Överraskande är också Nora Roberts Blue dahlia. Vet inte riktigt vilken genre jag ska stoppa in den i. En kärleks, spöks, romance-bok. Typ! Fast det spelar ju ingen som helst roll vad det är. Jag gillar det helt enkelt.4 kommentarer:

 1. Det är det enda som egentligen räknas! :-)

  SvaraRadera
 2. Sant! Fast jag har ångrat mig lite om Blue dahlia. Är mer irriterad hela tiden nu än tycker att den är bra. Fast The forgotten garden är fortf helt ljuvlig!!!

  SvaraRadera
 3. Blev det inte lite fel omslag nu..? vet iofs att du gillar Distant hours väldigt mycket...:)

  SvaraRadera
 4. Hehehe, det har du helt rätt i! De är så snygga de här omslagen att man blir förblindad nästan :)

  SvaraRadera