lördag 3 december 2011

Are you a bibliophibian? Then there is also something for you baby.


Bibliophilbian:

"You've got too many books. They crowd the shelves two or three deep, sideways or stacked any way they'll fit; they pile on tables waiting to be read, re-read, or simply kept forever. It's gotten to the point where they've started to multiply when you're not watching -- there's definitely more today than yesterday. And it'll keep on like this, until there's nothing at all left but books, books, and more books. How glorious. 

Others don't understand, but you -- you breathe the stuff. You inhale paper and exhale ink; you live between pages, and your habitat is the written word. For you are a bibliophibian." Kan inte ta åt mig äran för att ha hittat det här men däremot hittade en av mina bästa vänner det är åt mig med motiveringen "När du får barn är detta det första jag ska köpa åt dig" och gav mig länken till det  här. Snacka om att hon känner mig bra.
5 kommentarer:

 1. Gud så söta! Jag hoppas, hoppas, hoppas, att jag och maken får besök av storken snart. Är du i väntans tider redan kanske?

  SvaraRadera
 2. Åh nej nej nej! Men någon gång i framtiden hoppas jag :)
  Håller tummarna för att storken kommer o hälsar på och er däremot. Jättesnart!!

  SvaraRadera
 3. Det ska böjas tidigt det som krokigt ska bli! ;-)

  SvaraRadera