måndag 17 oktober 2011

Två bröllop senare och de kan nu kalla sig Herr och Fru Lingonhjärta

Bokomatens lilla uppmaning så kommer här en liten bröllopshälsning från en helt utslagen men nygift och väldigt lycklig bokbloggare. De här två veckorna fram till bröllopen har bestått mestadels av springande fram och tillbaka med papper hit och dit som ska stämplas och godkännas (jag) och fixandes med detaljer hit och dit för att festen inför de båda bröllopen skulle fungera som de skulle (min numera make). Fast nu idag är vi glada, trötta och ser fram emot en hel veckas turistande med både familj och vänner medan de finns kvar.
     Inte en rad har jag fått läst på mer än en vecka och jag har minst sagt både saknat er och mina böcker (som jag gått och klappat på lite då och då och lovat att komma tillbaka till så fort jag bara kan) men har glatts och gläds fortfarande av all bokbloggarkärlek och jättehärliga bokbloggarkramar som jag fått av er och även tre tokfina award som jag fått av Emmas Bokhylla, Fiktiviteter och Bokomaten som gjort mig nästan lika glad som bröllopet i sig. Fast det återkommer jag till senare i veckan. Jag återkommer också med ett ingående inlägg om hur ett argentinska bröllop går till och därav förklaringen till "de två bröllopen". Fram tills dess så bjuder jag på risregn från det första bröllopet.     24 kommentarer:

 1. Åh, vad glad jag är för att du är tillbaka. Och att du är nygift såklart ;)

  SvaraRadera
 2. Oiiiiiiiiiii! Vad fint! Misstänker att dte är lite samma regelverk som i italien, både borgerligt och sedan kan man välja cermoni. Religiöst eller privat. STORT GRATTIS!!! Hoppas så allt gick bra, men du verkar nöjd och glad i alla fall.=)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt det låter. Ser fram emot att höra fortsättningen och förklaringen till de två bröllopen-

  SvaraRadera
 4. Ååh! Stort grattis! Väntar på mera rapporter!

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS! Ska bli spännande att läsa om bröllopen :)

  SvaraRadera
 6. Låter riktigt härligt! Stort grattis till er båda.

  SvaraRadera
 7. Felicidades!!! Jag ser fram emot att få höra mer om de båda bröllopen.

  SvaraRadera
 8. GRATTIS!!
  Fasiken vad roligt!! Ser fram emot att fa hora mer!

  SvaraRadera
 9. Enhorabuena! Espero que hayáis tenido una boda fenomenal y que puedas volver a tus libros dentro de poco. ;D

  SvaraRadera
 10. Tack så jättemycket fina fina ni! Så sjukt skoj att gifta sig och har ont i hela kroppen efter all dans och ha blivit buren på och kastad hit och dit. Fast jag är också väldigt glad att vara tillbaka. Har saknat både er och mina böcker som en tok :)

  SvaraRadera
 11. Åh, vad kul! Stort grattis :D

  SvaraRadera
 12. Åh grattis grattis grattis i massor!!!

  SvaraRadera
 13. Stort grattis Fru Lingonhjärta! Hoppas att allt blev som du hade planerat... eller ännu bättre! Skönt att du är tillbaka här. :-)

  SvaraRadera
 14. Tack så jättemycket! Vad fina ni är! :D

  SvaraRadera
 15. Tackar, tackar allra ödmjukast :D

  SvaraRadera