tisdag 18 oktober 2011

Mycket kärlek men inte så mycket läst

Som redan nämnts så har jag inte läst en rad på två veckor. Inte så mycket läst kommer det bli heller den närmsta veckan medan mina föräldrar och mina vänner är här på besök. Någonting som har gett min total abstinens och som även emellanåt gör mig lite irriterad. Som tur är så har jag hunnit med att lyssna lite på mina Harry Potter böcker. Utan Harry så hade jag nog dött lite grann. Däremot läser min elvaåriga systerdotter som är på besök den bok som Pocketlover gav mig i bröllopspresent för ett tag sedan och som jag inte än hunnit läsa och hon har lovat mig att återkomma med en gästrecension när hon är klar. Boken När jag vaknar finns du inte av Cat Patrick är en total succé hos min systerdotter och gjort mig nu ännu sugnare på att läsa den. Speciellt då hon emellanåt kommenterar den. 

Hm...kanske en blivande bokrecensent kanske?  

3 kommentarer:

 1. Åh, den boken har jag inte hört talas om, kanske värt att läsa den, om din systerdotter uppskattar den så mycket! :)

  SvaraRadera
 2. Böckerna finns kvar och ibland är det skönt att läsa något familjärt som man redan kan när man har ont om tid. Behöver man inte koncentrera sig lika mycket kanske. Som HP då till exempel.:)

  SvaraRadera
 3. Linnea: Ja hon är väldigt förtjust i den. Så förtjust att den numera ligger näst på kö hon mig :)

  Bokomaten: Ja det har du helt rätt i. Ibland är det skönt att ha böcker som HP som kan fungera som följeslagare i vardagen. Sen har jag ju också hunnit med några av filmerna som du redan vet. Utmärkt bröllopssällskap :)

  SvaraRadera