onsdag 19 oktober 2011

All you need is love! Tam tadam tadam.....

Det är inte bara bröllopet som har glatt mig den senaste tiden. Utan även all den fantastiska härliga bokbloggarkärlek som jag har fått och känt av utan att ens vara närvarande vid datorn. Att starta en bokblogg är nog ett av de bästa beslut som jag har tagit på riktigt riktigt länge (förutom då att gifta sig) för ni är alla helt fantastiska och fina på alla sätt och vis och jag har från starten känt mig otroligt välkomnad i bokbloggarvärlden. 
     Extra glad och bokbloggskramad känner jag mig då det dyker upp lite award här och där och ett av dem var Liebster Award från en av mina favoritbloggar Fiktiviteter. Tack så otroligt mycket för att du skänkte mig extra glädje mitt i bröllopsveckan och för att du själv håller igång en sådan excellent blogg och ger mig så många nya lästips dagligen. Jag vet inte hur många gånger jag har varit inne på din blogg och tjuvat läsidéer när lästorkan har uppenbarat sig. Tack, tack,tack!


Reglerna för att nu själv få dela ut ett Liebster award till fem favoritbloggar är nu dessa:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personerna som gav er Awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra

Och det här var nu verkligen inte lätt kan jag säga. För jag har så otroligt många favoriter bland bokbloggarna och jag skulle vilja ge award till verkligen alla. Har till och med en rullande bloggroll för att jag kände att jag inte får plats med alla på annat smidigt sätt så att bara dela ut award till några få känns både ambivalent och nästan totalt omöjligt. Men välja måste jag ju för jag tycker också att det är lite trevligt med award och lite som en extrakram. Därför har jag denna gång (fler utnämningar kommer nämligen senare) valt ut fem bokbloggsfavoriter som jag tycker är värda lite extra uppmärksamhet för tillfället och som jag märkt att inte alla de bloggar som jag själv slavisk följer läser själva. Vissa kanske visst läses, vad vet jag, men förhoppningsvis kommer jag här med lite fina tips. För de här är nämligen några av mina favvisar:

Boktagen är den bokbloggare som var den första person som kommenterade på min blogg och som nästan alltid får mig att fnissa högt. För det här är en blogg som har humorn på topp i sina recensioner, vågar gå lite mot strömmen och som står för vem hon är och vad hon tycker. Ja, just det! Sen för att ge lite obokig fakta så gifte hon sig i svart. Hur coolt är inte det?

Pocketlover är bokbloggen som engagerar sig och utmanar andra bokbloggare. Som läser precis allting och som alltid gör mig glad. Att läsa den här bloggen är lite som att knapra på ett lyckopiller. Glad, inspirerade, kramig och påhittig helt enkelt. Titta in och bli inspirerad!

Boktycke är YA-litteraturexperten som kan och vet precis allt om YA-litt känns det som. Så är man ute efter boktips inom young adult litteratur så är det här du ska titta. Sen skriver bloggerskan även på egen bok som jag är grymt nyfiken på.

Den förskräckliga familjens härligheter är bokbloggen som inte bloggar så mycket om böcker. Kan kanske bero på att fjärde barnet är på väg och läsningen drastiskt minskat men finare och personligare blogg får man leta efter. Denna bokbloggare bor i Spanien och rolig fakta är att hon ofta låser sig ute vilket brukar bidra till roliga inlägg om inbrott genom fönster och skumma kulturkrockar. En härlig blogg om det mesta.

Saras perspektiv är en relativt nyupptäckt blogg för mig men en blogg som genast fångade min uppmärksamhet. Sara har för tillfället utmanat sig själv med en fantasyhöst och har roliga inlägg som hon kallar för "lika som bär". Sen är detta enda bokbloggen som jag sett som gör sina spoilers osynliga med vit text. Otroligt fiffigt gjort tycker jag.5 kommentarer:

 1. Wow, tack så mycket! Haha, Expert inom YA vet jag inte om jag är men jag försöker hålla mig uppdaterad :p

  Kram på dig med!

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, oj, OJ! Tack så mycket!! Vad glad jag blir.

  SvaraRadera
 3. Jag som inte ens bokbloggar!! Vad gullig du är.

  SvaraRadera
 4. Tack, tack så mycket! Det värmer i hjärtat :)

  SvaraRadera