onsdag 17 oktober 2012

Det stora köpstoppet!

"Nu får det vara nog!" röts det till i det Lingonhjärtska hemmet för ett tag sedan. Eller så farligt var det igentligen inte men det kändes som om det var det i och med att det är ett gigantiskt köpstopp vi talar om. För det är ju faktiskt så att för att få sina stora drömmar i livet uppfyllda så måste man faktiskt offra andra saker ibland. Så från och med idag har jag ett årligt köpstopp. Självklar då med vissa undantag för The Twelve av Justin Cronin, Dr Sleep  av Stephen King, Charlaine Harris sista bok i Sookie Stackhouse-serien, Susan Hills Dolly och till sist Kate Mortons The secret keeper. Kanske får jag även köpa in John Harwoods Seanse också men det får nog förhandlas lite. Så på grund av detta hemska köpstopp så panikhandlade jag lite second hand böcker igår. Jag menar, det var ju faktiskt livsnödvändigt ju!
     I vilket fall som helst så är jag i stor sorg nu men vad gör man inte för att få sina drömmar uppfyllda?

14 kommentarer:

 1. Ett årligt köpstopp!? Oj, det hade jag aldrig klarat! Men lycka till! ;) Eller det kanske hade gått förresten, det är ju relativt lätt att låna till sig böcker faktiskt (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag vet inte hur det ska gå. Men med några undantag så :D

   Radera
 2. Jag tror du behöver all lycka till du kan få, men jag tror nog att det ska gå bra, om man bara bestämmer sig. Och undantag måste man få ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det tror jag med och tack! Det kommer bli svårt och med som sagt några undantag så :P Plus att The Twelve kommer säkert kunna underhålla mig ett tag, hehe.

   Radera
 3. Jag tror du kommer klara det fint! Det funkade för mig och jag tillät mig ju några undantag ;) Dessutom passade jag ju på att läsa alla hyllvärmare och då blev det lättare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är min stora förebild så ska tänka på dig när köpsuget hägrar :) Som tur är har jag också otroligt mycket hyllvärmare. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan dem.

   Radera
  2. Nämen söta du då *rodnar*

   Radera
 4. Huvva! (som vi norrlänningar brukar säga) Jag får rysningar i hela kroppen när jag hör ordet köpstopp och ETT HELT ÅR!? Det skulle aldrig gå.. Jag klarar knappt en månad :S Önskar dig dock lycka till, du klarar det garanterat galant. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha tack :D SOm tur är har jag några undantag men utan dem hade jag nog dött- Har har ett väldigt fint mål i sikte dock så jag får stå ut.

   Radera
 5. Jag tänkte mig mer köpstopp fram till jul eller så. Ett år är ju obehagligt så jag hoppas att du har tänkt göra något riktigt häftigt när stoppet har fyllt sin funktion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fram till jul hade suttit fint men när köpstoppet är slut så kommer jag verkligen ha någonting jag alltid drömt om och som jag kan fylla med många böcker. Hoppas jag :P

   Radera
 6. Heja, det fixar du! Med några tillåtna undantag, presenter, julklappar etc kommer det gå fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för pepp :D Idag känns det som att det kommer gå bra. (säger jag nu, dag nummer ett :P)

   Radera