tisdag 7 augusti 2012

Bäst-bästa dagen!

Inte nog med att det dök ner en bok i mejlboxen idag, nämligen Emma Hambergs nya Rosengädda nästa, jag fick också dessa två skönheter som jag har klappat på hela långa dagen. Jag behöver nog inte förklara för er hur glad jag är över 11/22/63 men den här underbara boken Living the Ghost av hör och häpna Prince Michael of Greece är bland det finaste jag har sett. Fotona är helt underbara och spökhistorierna väldigt passande då jag själv nu är på väg att tillfälligt bosätta mig i ett spökhus väldigt snart. Åh jag är så glad för tillfället att jag inte vet vart jag ska ta vägen och det säger en hel del med tanke på att det är tunnelbanestrejk och att det tog mig en och en halv timma att komma hem, något som annars brukar ta mig en kvart. 

Titta bara så fin! Klappklappiklappklapp!

15 kommentarer:

 1. Jag är lite on-again off-again med King, men 11/22/63 vill jag gärna läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han kan ju ha sina dalar och toppar. Jag håller mig till den sin jag vet är hans bästa än så länge:D (Förutom The Gunslinger för den var jätteknepig)

   Radera
 2. Vilka fina böcker :) 11/22/63 vill jag också jättegärna läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de :D 11/22/63 kom hela vägen från NY för här har de den inte än på engelska. Klappar på den hela tiden.

   Radera
 3. Härligt! Men spökboken verkar lite creepy - blir rädd bara av fotona ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Ja fotona är riktigt läskiga faktiskt! Men fina :D

   Radera
 4. Svar
  1. Visst är den helt otroligt fin! Finns på Bokus men på Amazon är den mycket billigare ;)

   Radera
  2. Jag ska tänka på det när mitt köpstopp tar slut om en månad :D

   Radera
 5. Naah! Vilken fin bok (spökboken). Vill också ha!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den ljuvlig! Och se ovan. 7 dollar köpte min vän den för på amazon :D

   Radera
 6. Ja, spökboken blev jag väldigt nyfiken på! Men flytta till ett spökhus, hujja. Jag har jobbat i ett och det var väldigt otäckt ibland...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch det har jag också gjort och det var laskigt må jag säga. Än har jag inte märkt av någonting i huset men vi får väl se...

   Radera
  2. Det kan ju vara ett vänligt inställt spöke som bara är mysigt att ha runt sig:)Jag hade ett sådant i mitt förra hus.

   Radera
  3. Ja det verkar inte helt fel:) Än så länge så myses det bara så det verkar som om detta även det är mysvänligt :D

   Radera