onsdag 28 september 2011

Hello Mr Bookstore. I think i love you!

Jag visst det! Jag önskar att jag aldrig hade hittat stället. För nu är jag helt klart upp över öronen förälskad i den här bokhandeln. De har nämligen precis allt som en bokgalen bokberoende önskar. Som tur är (för plånboken) så måste jag ta mig över hela stan för att komma dit plus att det är inte nådigt jobbigt att släpa med sig böckerna tillbaka igen. Svettas nu floder efter att ha fått släpa hem Susanna Clarks jätteklump i 25 grader värme. Fast som synd är så kan man reservera böcker via deras facebooksida så det hjälper ju inte direkt mig i mitt bokberoende. 
     Så nu sitter jag här med två (blev bara Susanna Clarke och Donna Tartt) fina nya böcker som knappt är använda. Men ärligt talat. Hur tjocka och tunga böcker kan man göra? Två kilo väger bokskrället! Två kilo!    

Bilden ovan är tagen från Walrus Bookstors facebooksida
Där kan man också för övrigt se min reservation...

8 kommentarer:

 1. Bilden är alltså från bokhandeln!?? Där ser ju ut precis som man vill att en bokhandel ska se ut! Mörk och ändå ljus och med massor med fina bokhögar! Åh, förstår kärleken!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till dina nya bokälskligar. :) Det ser ut som ett jättemysigt antikvariat!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket :D Helt ljuvlig bokhandel med mycket kärlek för böcker och kunder. Sen har de även riktigt fina utgåvor. Hittade en hel del fynd fast som tur var tog jag bara med mig pengar till dessa två :)

  SvaraRadera
 4. Okej, den ar jattefin! Prefekt, och om utbudet ar bra sa ar det...problematiskt, rent ut sagt! :-)

  SvaraRadera