onsdag 28 september 2011

Ingen panik, alla på en gång (septembers läsrapport)

Befinner mig lite i någon slags bokförvirring för tillfället då jag läser fyra olika böcker samtidigt. Därför kan jag med all säkerhet redan nu lista mina lästa böcker i september. Det blev några stycken vilket kan bero på att jag läste en del böcker i mina studier som ledde till att jag även ville lustläsa mer. I vilket fall som helst, här kommer septembers lästa böcker vars recensioner kommer myyyycket senare:

Lästa:
Christine Falkenland, Släggan och städet
Christine Falkenland, Min skugga
Christine Falkenland, Skärvor av en sönderslagen spegel
Susan Hill, The woman in black (omläsning)
Susan Hill, The small hand
Kate Mosse, The winter ghost
Jan Guillou, Brobyggarna
Jeanette Winterson, Boating for beginners
J.K Rowling, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
J.K Rowling, Harry Potter and the Goblet of Fire
Carol Goodman, Arcadia falls

Påbörjade:
Torgny Lindgren, Bat Seba
Henry James, The turn of the screw
J.K Rowling, Harry Potter and the Order of the Phoenix
Kate Morton, The distant hours

Inte lyckats läsa:
Stephen King, On writing

3 kommentarer:

 1. Det där är ju mer än vad vissa hinner på ett år

  SvaraRadera
 2. Du läser samma kurs som Bokstavlarna alltså?:) Men också.. hinner du verkligen LÄSA UT Kate Morton!? Den är ju skittjock!:) Very impressed även utan den, säger som Metta, det är ju mer än vad MÅNGA läser på ett år.=)

  SvaraRadera
 3. Böckerx3 o Bokomaten:
  Under den tid (3.5 år typ) som jag och min blivande man har varit tillsammans så har han läst två böcker. Helt galet! Så kan i alla fall stolt säga att jag läst mer den här månaden än vad han har läst på ett år:P

  Hinner nog inte läsa ut Kate Morton även om den är extremt lättläst, (så otroligt bra) men de andra hinner jag garanterat klart. Har ju hela två dagar på mig :)

  Bokstävlarna och jag läser inte samma kurs men båda läser på Linnéuniversitetet. Det vill säga innan jag hoppade av min kurs för att det började ryka i öronen på mig. Fast On writing ligger fortfarande på läslistan :)

  SvaraRadera