måndag 29 augusti 2011

TADAAA

Efter att ha pillat och fixat hela helgen så kan nu jag äntligen presentera en alldeles egen plats på nätet som www.lingonhjarta.com. Till det kommer även en alldeles egen mejl: info@lingonhjarta.com. Det allra bästa med det här är dock nästan att ni behöver inte tänka på eller komma ihåg ett dugg då både min gamla blogspotadress och mejladress fortfarande fungerar. Visst har jag en del funktioner som jag måste göra om märker jag men...  

...Välkommen till en ny och förbättrad (och stolt) Lingonhjärta.


7 kommentarer:

 1. Sedärja! Grattis! Nu passar din adress bokmärkena! =)

  SvaraRadera
 2. Fint! Jag bokmärker om för säkerhets (och syns) skull ;-)

  SvaraRadera
 3. ps: vissa sajter godtar inte en info-mail harjag märkt. T.ex. Facebook. Men det är ju bara att aktivera en annan när det behövs =)

  SvaraRadera
 4. Haha, jag missade det här! grattis, vad roligt!

  SvaraRadera
 5. Grattis till den nya adressen! Mycket tjusig! :)

  SvaraRadera
 6. Tack ska ni ha!! Känner väldigt nöjd och glad :)

  (Och tack Swedish Zombie för tipset.)

  SvaraRadera