lördag 27 augusti 2011

Ett misslyckat narcissistiskt inlägg

Har hållt på hela dagen med att försöka registrera en egen domän till min blogg men det har gått dåligt. Blogger meddelar nu att jag måste vänta åtta dagar innan jag kan försöka registrera igen. Riktigt trist att vänta när jag nu äntligen bestämt mig. Något annat som jag däremot lyckats med och tänkte visa upp samtidigt som jag berättade om domänregistreringen var att jag gjort mig ett eget Lingonhjärtebokmärke. Nu när jag bara kan visa upp bokmärket blir inte detta inlägg lika bokbloggs-narcissistiskt som jag tänk från början. Känner mig mest nu bara töntig och det hjälpte inte med att min sambo höll på att skratta ihjäl sig när jag sa att jag skulle blogga om mitt nya bokmärke. I vilket fall som helst, här är det:  


12 kommentarer:

 1. Det är världens finaste bokmärke, jag längtar tills du har din egen domän och fortsätter att mata dina fiskar under tiden. (Plus att jag snart skickar dig ett mail.)

  SvaraRadera
 2. Men vad fint! Och skit i sambons skratt. Här hemma garvar de för det mesta när det gäller mina böcker och en del foton jag tar till bloggen. Nu senast höll tonårssonen på att dö av skam när jag fotade en tekopp, scones och en bok jag läste. Han trodde nämligen att jag skulle lägga ut fotot på facebook, men han lugnade sig lite när jag sa att det var till bloggen. Då behövde han ju inte skämmas liiika mycket. ;-)

  Det är bara dottern som visar entusiasm över mitt galna bokbloggande. Och särskilt glad blir hon ju såklart när jag tar kort på hennes böcker.

  SvaraRadera
 3. Jättefint bokmärke! Blir lite inspirerad att laga ett eget boktok73-bokmärke! Låt du sambon skratta, vi alla i bokbloggosfären kramar dej i stället!

  SvaraRadera
 4. Snyggt jobbat, bokmärket göt sig mycket bra där mitt i läsningen... Sambon ska ta och vara lite snäll just när det inte fungerar med domäner och annat, hälsa honom det!

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt bokmärke!
  Hoppas att det löser sig med domänen om 8 dagar, det är ju typiskt att det ska hålla på och tjorva :(

  SvaraRadera
 6. Jag tycker i alla fall att det är jättefint! (Vissa saker förstår sig sambor inte på, helt enkelt.)

  SvaraRadera
 7. Tack vad snalla ni ar och vad glad jag blir!! Skont ocksa att inte vara den enda som blir lite utskrattad ibland hemma och att vi boktontar tar hand om varandra.

  www.lingonhjarta.com lyckades forresten bli registrerad idag aven om jag maste fixa om lite grejer. Nu sitter jag har och finular pa visitkorten ;)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att bokmärket är skitsnyggt! ...och funderar på att sno id'en och göra mitt eget, haha!

  Jag ser att det löste sig med domänen, skall bli kul att se när den är igång!!

  SvaraRadera
 9. Tack Emma :D Och det är klart att du ska göra dig ett eget. Hur lätt som helst och roligt!

  SvaraRadera
 10. Fint! och Grattis till att ha blivit med egen domän :)

  SvaraRadera