fredag 26 augusti 2011

Hjärnsläpp. Ett återkommande syndrom

Den här veckan har jag haft så mycket att göra att jag knappt fick någonting gjort. Jag har haft mycket jobb, plugg som satt igång och massor som jag både velat och ska ha läst vilket har lett till att jag inte fått så mycket jobb gjort, knappt hunnit planera mitt plugg och läst lite överallt. Jag har också en hel del recensioner som ligger och väntar som tydligen inte skriver sig själva och det enda jag känner att jag klarar av idag är att öva på min nybörjarfranska och kanske krypa ner i soffan med en bok och ett glas vin eller tre. Fast i och med att klockan bara är runt halv nio här på morgonen än så länge så kanske jag får vänta med vinet och jobba lite.
     Fast nu är det ju faktiskt fredag och jag kan äntligen se fram emot helgen och allt det som jag inte tänker göra. Här ska bara slappilisplappas, bevaka Amazon daily deal som Enligt O tipsat om (så jag kan få bryta mitt köpstopp) och läsas böcker. Återkommer när jag har något vettigare att säga.  
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar