måndag 23 maj 2011

Veckans släktforskningsfynd

Ni kanske är helt ointresserade av det här men förra veckas skrivtorka gav mig en idé om att jag kunde börja med att lägga ett släktforskarfynd i veckan. Ofta kommer det nog bli foton men kanske också något annat kan ploppa upp. Om jag uttråkar er, får ni gärna säga till så slutar jag.

Jag tänkte i alla fall börja med det foto som gav mig min header till bloggen. Damen på detta foto är antingen min farmor eller hennes ena syster. Anledningen till att jag inte vet, är för att de är så otroligt lika varandra. Det lutar nog åt hennes syster...

Ni får gärna låna foton men i och med att de ligger mig så nära hjärtat, så fråga gärna först. 

2 kommentarer:

  1. Jag vill också vara lika vacker som din farmor eller syster =) Och jag tycker inte att du ska sluta skriva inlägg om din släktforskning. Det är spännande!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tycker om det!
    Och visst är hon vacker! Den där posen är oslagbar:)

    SvaraRadera