måndag 9 maj 2011

Helgens läsning och twitter

Har inte blivit så mycket tid här på bloggen eller på någon annans blogg heller den här helgen. Däremot har jag både hunnit börja på och avsluta Döden på en blek häst av Amanda Hellberg, vars recension kommer snart, påbörjat bok nummer sju i Sookie Stackhouse serien, fundera ut kommande inlägg och tankar om att recensera recensionsexemplar (ping Breakfast Book Club), om varför jag inte kan nischa mig (ping igen Breakfast Book Club), hurvida betygsättning på böcker fungerar eller inte för mig (ping It´s a literary thing), äntligen ta mig i kragen och vara med på Lyrans tematrio, samt fler bokrelaterade tankar. Tills de kommer, kan jag passa på och tala om att jag finns på twitter och heter inte Lingonhjärta. Men ni är väldigt välkomna dit genom att trycka på länken här under eller på twitterknappen i högerspalten på bloggen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar