tisdag 21 augusti 2018

TYST! Jag läser! (Eller anledningen till varför det är så tyst här för tillfället)

Det har varit långhelg här i Argentina. En viktig sådan, nämligen Alla Barns Dag som är typ som en extra julafton i den här familjen på den argentinska sidan då det bara finns två barnbarn att skämma bort. Så det har firats med bravur här hemma. Jag och min man försöker alltid att inte köpa något dyrt just den här dagen. Och det lyckades vi med i år. Däremot var den inte så dyra presenten istället gigantiskt. Så stort att det inte fick plats i bilen och knappt får plats i hennes rum. Här i Argentina kan man nämligen få tag på stora underbara dockskåp i trä som är en dröm för dem som gillar dockskåp. Som både jag och vår dotter. Så detta är en av anledningarna till att jag inte varit så aktiv här. Vi leker. 

En annan anledning till tystnaden är för att jag inte kan sluta lyssna på Jenny Hans böcker. Jag började lite lätt med To All the Boys I´ve Loved Before och fortsatte direkt med PS. I Still Love You. Det gick liksom inte att sluta med att bara läsa den första. Helt omöjligt! 

Recension kommer snarast men till dess kan det här kanske få beskriva min känsla av boken så här i efterhand:
     
via GIPHY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar