fredag 17 augusti 2018

Hemsökta hus till salu - A Friday Horror Story

Lite sent ute kommer fredagens verkliga men läskiga historia och det kanske passar bra till en fredagskväll så här i mitten av augusti. För idag tänkte jag nämligen prata om verkliga hemsökta hus till salu. Eller rättare sagt ett speciellt hus till salu som kanske inte direkt är hemsökt utan mer "bevakat". Det finns nämligen en hel del hemsökta hus som är till salu och där hemsökelser ingår i själva beskrivningen av huset och jag har läst en del om vissa hus som verkligen har skrämt mig. Fast detta hus jag ska prata om idag skrämmer skiten ur mig rent ut sagt. För nu pratar vi inte om spöken längre utan här pratar vi om vad ägarna och invånarna i staden huset befinner sig, kallar för "the Watcher".

I Westfield, New Jersey, USA, så finns det ett stort och väldigt vackert hus med sex sovrum, två garage, som ligger nära bra skoldistrikt och som har, jajamänsan, en totalt galen stalker. Detta hus har nämligen varit till salu flera gånger och varje gång så får den nyinflyttade familjen brev från någon som kallar sig själv för the Watcher och som inleder breven lite lätt med att "Först var min farfar the Watcher, sedan min far och nu jag." Ägarna får sedan fler brev med mer detaljer om dem själva och till slut börjar the Watcher kräva ungt blod som de måste offra, vilket skulle skrämma slaget på vilken barnfamilj som helst. Brevskrivaren frågar även personliga frågor och hintar även om att huset bär på hemligheter. Inte förvånande nog så säljs detta hus vidare snabbt och rättsliga tvister har även uppstått på grund av the Watcher. 

Personligen tycker jag att detta är helt vansinnigt otäckt. För tänk er lyckan över att ha köpt sitt drömhus och så visar det sig vara ens värsta mardröm. Här kan man läsa mer och se hur det se ut för själv har jag svårt att skriva mer detaljrikt om vad som igår i dessa brev.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar