torsdag 16 augusti 2018

Lite torsdags-feelgood?Jag måste vara den sista personen på jorden som läst den här boken men jag kan inte låta bli att prata om den ändå här på bloggen. Som tur var så läste jag ingenting om handlingen innan jag började läsa för om jag gjort det så hade jag aldrig fått för mig att läsa den. För jag är lite smått allergisk mot böcker vars baksida försöker få mig att "må bra", som beskriver hur två personer är kanske menade för varandra men kanske ändå inte och så vidare. Jag har lite emot feelgood-böcker helt enkelt. You had me at hello är den ultimata feelgood-boken och jag är så glad att jag äntligen tog mig för och läste den. För herrijustanes så bra och underhållande den här boken är. Den är också intelligent och komisk och jag både skrattade och grät mig igenom den här boken och det måste ha sett lustigt ut i och med att jag faktiskt lyssnade på boken och var ute och gick vid varje tillfälle. (Såg ni någon stundom gråtandes stundom skrattandes galning nyligen? It was me.) 

Boken handlar om Rachel och Ben som var bästa vänner på college men sen gick livet vidare och Rachels och Bens vägar gick åt olika håll och de gled isär. Nu är Rachel vuxen, har ett ordentligt jobb och sisådär nöjd med livet när vi träffar henne. Mer information än så får ni inte av mig för har ni inte redan läst den så måste ni nu bara läsa denna underbara bok. 

Själv väntar jag på filmen. Snälla låt det komma en filmversion av boken.


3 kommentarer:

 1. Jag läste den i våras :) Den passade mig väldigt bra med humor och allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbar bok! Har du läst något annat av henne? Är nyfiken men lite rädd att bli besviken

   Radera
  2. Jag har tänkt läsa mer av henne, men har inte gjort det än. Det finns ju till och med något slags fortsättning på denna. I novellform, tror jag.

   Radera